Sunday, November 12, 2006

Historian havinaa

Vuosien 2020 - 2021 koronaviruspandemian vallitessa tuli eläkeläiselle vihdoin aikaa jatkaa projektia lisätä vanhoista punertuneista paperivalokuvista kännykällä tai digipockarilla otettuja valokuvia tämän blogin vuosilukuotsikoiden alle. 

Ensimmäisen ulkomaanmatkan Kanadaan ja Yhdysvaltoihin teimme yhdessä Erkki-serkkuni kanssa vuonna 1966.  Kuvia ja muistiinpanoja linkin takana.
Toisen ulkomaanmatkamme aikana seurasimme mm. ensimmäistä kuukävelyä heinäkuussa 1969 Montrealissa. Kesän muistiinpanot ja kuvat ovat täällä.

--------

Viimeiset päivitykset tähän blogiin tein alkuvuoden 2006 agilitykisareissuista. Heinäkuusta alkaen kerrotaan matkoista kuvin ja sanoin Metkaamatkustelua blogissa ja tänne lisäilen valokuvia ja matkamuistiinpanoja vanhemmilta matkoilta vuosilukuotsikoiden alle.

27. - 29.01.2006 käytiin Ahvenanmaalla Eckerössä agilitykisoissa Helin sekä Ruskan ja Pablon kanssa. Asuimme Erjan ja Wilman kanssa samassa mökissä. Mimmi ja Pilvi joutuivat valitettavasti peruuttamaan matkansa Mimmin sairastuttua. ATD:n mini ja medi koirien ohjaajista kisoissa olivat myös Katri ja Sari sheltteineen.


17. - 18.06. Lappeenrannassa agilityn SM-kisoissa Helin sekä Ruskan ja Pablon kanssa.

No comments: