Sunday, November 12, 2006

2002

Vuoden ulkomaanmatkat veivät Espanjaan ja Saksaan, linkit matkakertomuksiin alempana.
 
Janakkala 06.-07.07. 2002

Agirotu oli lähes 25 vuoden ajan heinäkuun alussa vuosittain järjestetty suuri agilitytapahtuma, jossa oli virallisia agilitykilpailuja mutta myös epävirallisia kilpailuja.  Viimeinen Agirotutapahtuma järjestettiin heinäkuussa 2017 Mikkelissä.  

Agirotu-viikonlopun aikana kisattiin myös avoimet SM-kilpailut ja junioreiden sekä senioreiden SM-kilpailut.


Janakkalassa osallistuimme jackrussellinterrierini Ruskan kanssa yli 50-vuotiaiden senioriohjaajien SM-kisaan ja voitimme minikokoisten koirien Suomen mestaruuden.


Nimensä Agirotu-tapahtuma oli saanut joukkuekilpailusta,  jossa keskenään samanrotuiset koirat kilpailivat joukkueina. Jackrussellinterriereillä oli Janakkalan kisoissa kaksi joukkuetta, joiden jäsenten nimet ja tulokset löytyvät Suomen Jackrussellinterrierit ry:n nettisivuilta.


Joukkueille oli myös pukukilpailu ja silloisesta agilityseurastani AgiToko Dogs ry:stä eli ATD:stä osallistui muutama kaveri koirineen sellaisiin joukkueisiin, jotka osallistuivat pukukilpailuunkin.

X-rotuisten maksikoirien joukkueessa oli vasemmalla Sari K. & Ufo ja oikella Aino P. & Pietu. 

Borderterrierien joukkueessa olivat HAU:sta Marjaana S. & Sanni,  ATD Erja S-R. & Wilma, BAT Tiina K. & ? ja ATD Minna R. & Pilvi.
 

Saksa Dortmund 03.-07.10. 2002 Agilityn MM-kisamatka Helin kanssa.
 

No comments: